ServiceDealer login

Het rendement van GTM Professional

Een kwestie van tijd, geld en ruimte

Als hovenier of boomverzorger neem je vaak behoorlijk wat materiaal mee naar een klus. Je wilt natuurlijk alles bij de hand hebben en zo zit je bus of aanhangwagen al snel vol. Hoe zit het eigenlijk met een houtversnipperaar? Zo’n machine is toch een hele investering en bovendien moet je er ruimte voor vrijmaken, maar wat levert het nu precies op?

Houtversnipperaar kopen of huren

Wil je een eigen versnipperaar aanschaffen, dan ben je bij GTM Professional verzekerd van een duurzame investering. Onze machines blinken uit in prijs-kwaliteitverhouding en vragen weinig onderhoud. Professionals met een GTM hakselaar beamen de winst die wordt behaald door de lage onderhoudskosten. Bovendien zijn alle onderdelen direct uit voorraad leverbaar via de lokale dealer.

Ben je een startende ondernemer of veelzijdige hovenier die slechts enkele keren per jaar een hakselaar nodig heeft, dan ben je waarschijnlijk beter af door de machine te huren. Bijkomend voordeel: je hebt geen omkijken naar onderhoud en stalling.

Met ruim 30 verschillende machines is er voor elke groenondernemer en ieder budget een geschikte houtversnipperaar. Hulp nodig met kiezen? Bekijk onze Chipper Chooser om binnen enkele vragen jouw ideale machine te vinden.

Kleine investering, grote winst

Takken zijn alles behalve handig als het gaat om afvoeren. Vraag jezelf eens af hoeveel tijd en ruimte je kunt besparen door takken ter plaatse te versnipperen. En wanneer de snippers van mooie kwaliteit zijn, dan kun je de opdrachtgever er vaak nog van overtuigen om ze in de tuin achter te laten als waardevolle mulch of bodembedekker.

De krachtige houtversnipperaars van GTM Professional zijn compact genoeg om mee te nemen in een bestelbus of op een aanhanger. Met een maximale breedte van slechts 77 cm zijn al onze verrijdbare machines gemakkelijk achterin de tuin te krijgen. Zo wordt al het snoeiafval direct verwerkt, of je nu een klus hebt in de openbare ruimte of in een kleine achtertuin. Dus geen gesleep met takken, maar een verhoogd rendement in tijd en geld.

Werksnelheid en volume

Een krachtige machine, wat wil dat nu eigenlijk zeggen?

De agressieve trekkracht en scherpe messen van ons versnippersysteem zorgen ervoor dat takken moeiteloos naar binnen worden getrokken. Dit efficiënte rotor versnippersysteem en de brede invoer van onze machines garanderen een hoge werksnelheid. Tak invoeren, loslaten en door. Zo heb je snel een kruiwagen of aanhanger vol snippers!

Hoeveel houtsnippers je precies per uur kunt produceren hangt natuurlijk af van een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan de houtsoort of omgeving en de persoon die de hakselaar bedient. Om een idee te geven van de prestaties van onze machines hebben we ze op de proef gesteld in een natuurlijke werkomgeving, met één operateur en diverse soorten hout. Het rendement is uitgedrukt in kubieke meters per uur.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

De Wild brands:
© 2024 GTM Professional
All rights reserved